Yhteistyökumppanit

Keuruun Osuuspankki
 

Pankkimme on menestyvä ja arvostettu yhteistyökumppani, jonka tavoite on kasvattaa jäsenten, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointia.

Mäntän seudun koulutuskeskus
 

Tutustu laajaan koulutustarjontaan ja hae mukaan. Opintojen ja urheilun yhdistäminen onnistuu myös huippu-urheiluakatemiassa.

Osuuskauppa Keskimaa
 

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu alueellisista osuuskaupoista, osuuskauppojen omistamasta SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä. Osuustoiminnallisissa yrityksissä omistajia ovat niiden asiakkaat eli S-ryhmässä asiakasomistajat. Osuustoiminnallisuus näkyy muun muassa siinä, ettei tehtävämme ole tuottaa mahdollisimman suurta voittoa, vaan varmistaa asiakasomistajillemme hyvät palvelut ja tuntuvat edut päivästä toiseen.

Keuruun Apteekki ja Terveys Akseli
 

Meidän tehtävämme on tukea ja auttaa asiakasta kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Saat meiltä  asiantuntevaa ja puolueetonta lääke- ja terveysneuvontaa ilman ajanvarausta. Keuruulaisille tuttu ja turvallinen henkilökunta tarjoaa kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua viikon jokaisena päivänä.

Ylläpidämme apteekissamme monipuolista lääkevalikoimaa sekä runsaan valikoiman tutkittuja ja luotettavia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. 

Uutena palveluna syyskuusta 2018 alkaen meillä on tarjolla sairaanhoitajan palvelut Apteekin Terveyspisteessä. Yleisten sairaanhoitajan palveluiden lisäksi saat meiltä jalkahoidot, elintapavalmennusta sekä ensiapukoulutusta.

Hockey Base Jyväskylä


Hockey Base Jyväskylästä löydätte palvelevan ja asiantuntevan varustemyymälän monipuolisella tuotevalikoimalla. Valikoimistamme löytyy pääasiassa Bauerin, CCM:n ja Warriorin jääkiekkovarusteita, sekä monipuolinen valikoima harjoitusvälineitä eri valmistajilta. Hockey Base Jyväskylässä on myös mailojen testialue, jossa pääsee kokeilemaan lähes kaikki valikoimissamme olevia mailoja ennen ostopäätöksen tekoa ja asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä Bauer että True jalkaskannerit, joiden avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.