Yhteistyökumppanit

Keuruun Osuuspankki
 

Pankkimme on menestyvä ja arvostettu yhteistyökumppani, jonka tavoite on kasvattaa jäsenten, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointia.

Mäntän seudun koulutuskeskus
 

Tutustu laajaan koulutustarjontaan ja hae mukaan. Opintojen ja urheilun yhdistäminen onnistuu myös huippu-urheiluakatemiassa.

Sportia Keuruu – liikuttaa sinuakin


Sportia Keuruu tekee liikkumisesta ja urheilemisesta helppoa laadukkaiden urheiluvaatteiden ja -jalkineiden, monipuolisten urheiluvälineiden sekä aina asiantuntevan palvelun avulla. Olemme osa suomalaista Sportia-urheilukauppaketjua, johon kuuluu yli 50 urheilukauppaa ympäri Suomen.

Osuuskauppa Keskimaa
 

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu alueellisista osuuskaupoista, osuuskauppojen omistamasta SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä. Osuustoiminnallisissa yrityksissä omistajia ovat niiden asiakkaat eli S-ryhmässä asiakasomistajat. Osuustoiminnallisuus näkyy muun muassa siinä, ettei tehtävämme ole tuottaa mahdollisimman suurta voittoa, vaan varmistaa asiakasomistajillemme hyvät palvelut ja tuntuvat edut päivästä toiseen.

Keuruun Apteekki ja Terveys Akseli
 

Meidän tehtävämme on tukea ja auttaa asiakasta kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Saat meiltä  asiantuntevaa ja puolueetonta lääke- ja terveysneuvontaa ilman ajanvarausta. Keuruulaisille tuttu ja turvallinen henkilökunta tarjoaa kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua viikon jokaisena päivänä.

Ylläpidämme apteekissamme monipuolista lääkevalikoimaa sekä runsaan valikoiman tutkittuja ja luotettavia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. 

Uutena palveluna syyskuusta 2018 alkaen meillä on tarjolla sairaanhoitajan palvelut Apteekin Terveyspisteessä. Yleisten sairaanhoitajan palveluiden lisäksi saat meiltä jalkahoidot, elintapavalmennusta sekä ensiapukoulutusta.