Taitoluistelijat

Tervetuloa mukaan KeuPa HT Taitoluistelijoihin!

Olet tervetullut mukaan kesken kaudenkin, tule rohkeasti mukaan!

Täytäthän ilmoittautuminen-osion  lomakkeen, että saamme luistelijan ja huoltajien yhteystiedot näppärästi talteen, kiitos!

Kiitos päättäjäisiin osallistuneille ja ONNEA palkituille!

Emilia Tervo
Milla Joutsi
Jerika Rantanen ja Marika Pölkki
Marika-valmentaja ja Venla Keskinen

Palkitut 2017-2018

Anna Kovanen

• Anna on harjoitellut todella ahkerasti koko kauden ja kehittynyt eteenpäin. Anna on osallistunut lähes jokaiseen harjoitukseen kaudella 2017-2018. Anna läpäisi Perutesti 1 ja Elementti testi 1 ja pääsee siirtymään kovempitasoiseen Silmu-B -sarjaan.

Vilma Vanhanen

• Vilma löysi upean harjoitteluinnon ja -motivaation vuodenvaiheessa. Asennetta harjoitteluun on ollut ilo seurata ja Vilma on mennyt hienosti eteenpäin sen seurauksena.

Emilia Tervo

• Emilia kokeilee pelottomasti kaikkea uutta ja on valmis tekemään töitä uusien taitojen eteen.  Emilia on aina iloinen ja ahkera harjoittelija.

Venla Keskinen

• Venla tulee harjoituksiin aina ison hymyn kanssa ja halun oppia uutta ja kehittyä. Venla onkin mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin ja into tuntuu vain lisääntyvän.

Milla Joutsi

• Milla on edistynyt hienosti iloisen harjoitteluasenteensa ansiosta. Milla harjoittelee   ahkerasti myös kuivaharjoituksissa ja ennakkoluulottomasti yrittää uusia temppuja.

KeuPa HT:n kiertopalkinnot::

Kauden uurastaja: Sami Kytölä, Kauden valmentaja: Janne Väliaho, Vuoden taustahenkilö: Soile Vanhanen, Vuoden Aila -Fairplay-henkilö: Marika Pölkki, Kauden huoltaja: Janne Vanhanen (ei kuvassa), Kauden tuomari: Riku Tullila, Vuoden juniori: Eemeli Manni.

Kiitokset kaudesta luistelijoille,

valmentajalle, apuvalmentajille,

vanhemmille, sponsoreille ja pääseuralle!

Kauden PÄÄTTÄJÄISET keskiviikkona

16.5. klo 18.00 Yläasteen auditoriossa.

TERVETULOA!

Tervetuloa KeuPa HT Taitoluistelijoihin !

Seuraa meitä instagramissa: @keupahttaitoluistelijat