Ei mitään tekemistä -kilpailu

Kilpailu on tarkoitettu kaikille JYP:n taitovalmennuksen sateenvarjon alle kuuluville seuroille D1-G ikäluokissa.

Kilpailun tarkoitus:

Kilpailun tavoitteena on aktivoida lapsia omatoimiseen liikuntaan ja opetella perusliikuntataitoja. Perusliikuntataidoilla on myös iso merkitys opeteltaessa lajitaitoja. Uusimman Liitu-tutkimuksen mukaan lasten liikuntataidoissa ja aktiivisuudessa on tapahtunut selkeä muutos viimeisen 10v aikana ja nimenomaan huonompaan suuntaan. Tämän kilpailun yksi tarkoitus on auttaa vanhempia lasten liikuttamisessa, jotta päästäisiin vähintään 16h/viikko liikuntamääriin ja mahdollistettaisi terveen aikuisen elämään tulevaisuudessa.

Oman suorituksen näyttäminen JYP:n Liigajoukkueen Instagram tilillä:

Pelaaja voi halutessaan saada oman suorituksensa näkyviin JYP-Liigan Instagram tilille. Pelaajan tulee tällöin merkata omaan suoritusvideoon Instagramissa @jypjyvaskyla ja käyttää tunnistetta #eimtntekemistä. Merkkaamalla Liigajoukkueen tilin, pelaaja antaa videon julkaisuun luvan myös JYP liigalle.

Kilpailun palkinnot:

Aktiivisin joukkue palkinto – Joukkue Super Parkiin
- kilpailussa palkitaan joukkue, jonka tehtävien suorittamisen keskiarvo on suurin.
- Kahden joukkueen ollessa samassa keskiarvossa, lasketaan keskiarvo ilman top-5 eniten tehtäviä suorittaneita pelaajia.
- Jos tulos pelaajavähennyksien jälkeen edelleen sama, ratkaisee voittajan yhteenlaskettujen onnistuneesti suoritettujen tehtävien määrä.

Aktiivisin pelaaja palkinto – Vapaa valintainen Liiga-pelaajan maila
- Kilpailussa palkitaan pelaaja, jolla suoritettuja tehtäviä on eniten. Kahden pelaajan suoritettua sama määrä tehtäviä, voittaja arvotaan.

Voittajien ilmoittaminen
- Kilpailun voittajat ilmoitetaan 16.9.2019 JYP junioreiden nettisivuilla.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun aikataulu:
- Kilpailun alkaa 3.6.2019, jonka jälkeen tehtävien suorittaminen on mahdollista.
- Kilpailu päättyy 31.8.2019 klo 23:59. Listat tulee toimittaa kootusti taitovalmentajalle joukkueittain osoitteeseen jarmo.sainio@jypjuniorit.fi

Huom! KeuPa HT:n listat tulee toimittaa joukkueittain Ismo Rukkilalle viimeistään perjantaina 30.8.2019 ja hän toimittaa listat eteenpäin, kiitos!

Kilpailuun osallistujat:
- Kilpailu on tarkoitettu kaikille JYP junioreiden taitovalmennuksen sateenvarjon alla oleville seuroille.
- Kilpailuun osallistuu ilman erillistä ilmoittautumista kaikki taitovalmennuksen sateenvarjon alla olevien seurojen D1-G-juniori joukkueet.
- Joukkuekohtaisen kilpailun palkitsemisessa katsotaan kuitenkin joukkueen lunastettujen pelipassien määrää ensimmäinen syyskuuta 2019.

Tehtävän suorittaminen:
- Tehtävän osaamisen ja suorituksen hyväksyy aina oman ryhmän valmentaja.
- Valmentaja myös huolehtii joukkuekohtaisten listojen sähköisestä palautuksesta taitovalmentajalle 31.8.2019 klo 23:59 mennessä. Määräajan jälkeen palautettuja listoja ei huomioida kilpailuun mukaan.
- Pelaajan tehtäväosaaminen voidaan todentaa harjoituksissa rastipisteellä, jossa
valmentaja määrittää osaamisen ja hyväksyy tehtävän suoritetuksi.
- Pelaaja voi myös osoittaa osaamisen videolla lähettämällä omalle valmentajalleen.
- Näin toimitaan, kun tehtävä vaatii muita, kuin jääkiekkovälineitä.
- Jos valmentaja epäilee rastin suorittamisen oikeellisuutta, lähetetään toiminnasta video taitovalmentajalle, joka viimekädessä arvioi suorituksen hyväksymisen/hylkäämisen.

Kilpailun tehtävälista tulee julki maanantaina isolla jakelulla valmentajille. Säännöt ja lista tehtävistä tulevat myös osoitteeseen https://jypjuniorit.fi/uutiset/36389/ei-mitaan-tekemista-kesakisa