POPPI-luistelukoulu

• KeuPa Hockey Team kutsuu kaikki uuden harrastuksen pariin ensi kaudelle.
  • Luistelukoulu on tarkoitettu tytöille ja pojille iästä riippumatta.

• Jäällä harjoittelemme leikkien kautta perusasioita luistelusta, kuten miten kaadutaan turvallisesti ja miten terillä voi liikkua erilailla. Kun jäällä liikkuminen on tullut varmemmaksi, suosittelemme siirtymistä taitokouluun.

• Luistelukoulun kausimaksut. (Päivitetty 4.8.2020)
    • Kausimaksu on 20€/kk
    • Hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia.
      • Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä JÄÄKIEKKOLIITTO pelipassi info. Ohjeet Suomisport tunnuksen luomiseen KLIK

• Oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan Keupa Hockey Team.

• Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle.

• Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä.

• Vetäjinä toimii ammattitaitoiset valmentajat sekä ohjaajat.
  • Mitä varusteita tarvitset luistelukouluun?
    • Luistimet ja kypärän
  • Kirjoita lapsesi etunimi isolla selvästi esimerkiksi maalarinteipille ja laita se luistelukoululaisen kypärän etuosaan.

• POP Pankki Keuruun Osuuspankki on tukemassa luistelukoulu toimintaa.

Luistelukoulu 2019-2020