Maanantaina 3.8. klo 18.00 alkaen jäähallin Soturiklubilla!
Suomen Jääkiekkoliitto noudattaa toiminnassaan valtiohallinnon ja viranomaisten linjauksia ja vahvasti suosittaa, että näin toimitaan myös seuroissa.
Paljon tärkeää tietoa ensi kaudesta löydät liitteestä!
Vaikka hallitus on ryhtynyt asteittain purkamaan rajoitustoimenpiteitä, ei koronavirusepidemia ole ohi. Seurojen ja joukkueiden tehtävänä onkin huolehtia, ettei toiminnassa mukana olevien valmentajien tai pelaajien ja muiden henkilöiden terveys vaarannu. Harjoittelu on mahdollista seuraavin reunaehdoin:
Vaikka sarjapeleihin on vielä aikaa, kannattaa pelipassi hankkia ajoissa valmiiksi, ainakin jos haluaa liittää pelipassiin Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen. Kun pelipassin ja vakuutuksen lunastaa 30.6.2020 mennessä, astuu vakuutus voimaan takautuvasti 1.5.2020 alkaen.
Yleensä suuri joukko kokoontuu kasaan kuulemaan miten kausi on sujunut sekä muistamiset jaetaan onnistujille sekä uurastajille. Tänä vuonna haluamme kokoontumiskielloista huolimatta jakaa tunnustusta heille jotka sen on ansainnut.
Kuten kaikki tiedämme, nykyinen tilanne on haastava. Asioista kannattaa kuitenkin löytää positiivisiakin puolia.
Ensi kauden U13-U18-ikäluokkien (D-, C- ja B-juniorit) tukien haku alkaa tiistaina 10.3. ja viimeistään nyt on aika informoida oman seuran kaudella 2020-21 ko. ikäluokkiin kuuluvia pelaajia ja näiden perheitä haun alkamisesta.
Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi KeuPa HT:n toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja on ilmoittanut, että kaikki seuran toiminta päätetään heti
Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.