Ajankohtaista

E- ja F-junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin tarkoitettujen tukien hakeminen alkaa maanantaina 23. syyskuuta. Haku tapahtuu tuttuun tapaan seurojen kautta, hakuaika päättyy 11. lokakuuta.
Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.
Kauan odotetut ryhmät pyörähtää käyntiin syyskuun lopulla. Tule kokeilemaan olisiko tämä sinun harrastus?
Matkaan tarttui uusia työkaluja seuran kehittämiseen sekä arjen pyörittämiseen
Leiri järjestetään syysloma viikolla 14.-16.10. Keuruun jäähallissa
Syyskausi on saatu jo monilta osin käyntiin ja on aika käynnistää myös Jyvässeudun valmentajakoulutuskalenterin mukaiset koulutukset.
Kokouksessa valittiin hallitus kaudelle 2019-2020
Olemme saaneet alueelle vierailemaan huippu luennoitsijoita sekä järjestäneet samaan yhteyteen koulutustilaisuuden, sekä mahdollisuuden seurata Nuorten SM-Liigan huippuottelua Sport - JYP
Perjantaina 9.8. klo 18.00 alkaen Keuruun jäähallilla, tervetuloa.
Avaa ikkuna kehosi toimintaan ja hyvinvointiin Firstbeat Hyvinvointianalyysilla!