Ajankohtaista

Syyskausi on saatu jo monilta osin käyntiin ja on aika käynnistää myös Jyvässeudun valmentajakoulutuskalenterin mukaiset koulutukset.
Kokouksessa valittiin hallitus kaudelle 2019-2020
Olemme saaneet alueelle vierailemaan huippu luennoitsijoita sekä järjestäneet samaan yhteyteen koulutustilaisuuden, sekä mahdollisuuden seurata Nuorten SM-Liigan huippuottelua Sport - JYP
Perjantaina 9.8. klo 18.00 alkaen Keuruun jäähallilla, tervetuloa.
Avaa ikkuna kehosi toimintaan ja hyvinvointiin Firstbeat Hyvinvointianalyysilla!
Leirillä hiotaan luistelutekniikka kuntoon ammattivalmentajien opastuksella - ilmoittaudu mukaan!
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan myös tulevalla kaudella.
Maanantaina 5.8. klo 18.00 alkaen jäähallin Soturiklubilla!
Kilpailu on tarkoitettu kaikille JYP:n taitovalmennuksen sateenvarjon alle kuuluville seuroille D1-G ikäluokissa.
"Suomi on uusi maailmanmestari, hei, maailmanmestari..." KeuPa HT onnittelee maailman parasta joukkuetta vuosimallia 2019!