Et ole yksin verkkokurssi avattu seuran toimihenkilöille

22.10.2020Verkkokurssilta osaamista ja työkaluja epäasiallista käytöstä vastaan

Väestöliiton Et ole yksin - palveluun on avautunut kaikille avoin ja ilmainen verkkokoulutus epäasiallisen käytöksen ja häirinnän ennaltaehkäisystä ja siihen puuttumisesta. Koulutus on suunnattu erityisesti kaikille seuratoiminnassa mukana oleville.

Koulu tus kestää noin tunnin, mutta sen voi suorittaa omassa tahdissa, niin monessa osassa kuin haluaa. Tätä varten koulutukseen tulee kirjautua. Verkkokurssilla käydään läpi aiheita kuten henkinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, sek suaalirikos, lastensuojelu ja itsemääräämisoikeutta vahvistava valmennus. Kurssi on helppokäyttöinen ja suorittaminen onnistuu myös mobiililaitteilla. Verkkokoulutus löytyy osoitteesta https://etoleyksin.fi/verkkokoulutus/ .

Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke ja Suomen ensimmäinen kohdennettu tukipalvelu, johon seksuaalisen hyväksikäytön ja häirinnän, epäasiallisen käytöksen tai kiusaamisen kohteeksi joutunut urheilija voi olla yhteydessä ja saada apua. Verkkokoulutuksen lisäksi palvelulla matalan kynnyksen ilmainen puhelin - ja chat - palvelu, jossa voi keskustella Väestöliiton ammattilaisen ka nssa luottamuksellisesti.

Lisätietoja aiheesta seuran sivulla: https://keupaht.sporttisaitti.com/seura/et-ole-yksin/