Jyvässeudun valmentaja-/ohjaajakoulutusasiaa aluevalmentajalta

1.9.2020

Tässä muutama huomio ja kalenteriin merkattava asia käynnistyneen kauden tulevista valmentajakoulutuksista:

1. Liitteenä Jyvässeudun valmentajakoulutuskalenteri. Koulutukset ovat maksuttomia ja niihin ovat kaikki valmentajat tervetulleita, osaamisesta tai valmennusvuosista riippumatta. Tarkemmat koulutussisällöt ym. tiedot lähetetään seuroihin aina 1-2 viikkoa ennen koulutusta. Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksista, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.
    1. HUOM! JYPin järjestämät taitokoulutukset 7.9. ja 5.10. sekä nopeuskoulutus 16.9. ovat kaikille avoimia! Kouluttajina toimivat oman alansa huippunimet. Näistä koulutuksista lisätietoa antaa teemu.riikonen@jypjuniorit.fi

2. Kaikille avoin Leijonakiekkokoulu (LKK) -koulutus järjestetään liitteen mukaisesti lauantaina 19.9. Tikkakosken jäähallilla klo 9.30-13.00. Mikä olisikaan parempi tapa varmistaa seuran nuorimpien harrastajien oppiminen, kehittyminen, viihtyvyys ja seurassa pysyminen, kuin LKK-ohjaajien kouluttaminen?
    1. Mikäli sinun seurassasi on useita koulutettavia LKK-ohjaajia (saa olla uusia tai jo kokeneita), ole yhteydessä, niin voimme tulla sinun seurasi jäälle vetämään oman seurakoulutuksen!
    2. LKK-asioissa voit olla yhteydessä joko allekirjoittaneeseen tai Keskimaan alueen LKK-kouluttaja Jyrki Seivoon (jyrki.seivo@finhockey.fi). Tarjoamme apua ja materiaaleja myös esim. LKK-markkinointiin!

3. Keskimaan aluestartin yhteydessä, lauantaina 12.9. klo 12.00-14.30 Piispalan leirikeskuksessa, järjestetään maksuton ja kaikille avoin valmentajakoulutus teemalla ”Pelaajan luonteen merkitys matkalla huipulle”. Luennoitsijana toimii U16-maajoukkueen päävalmentaja Lauri Merikivi, joka esityksessään peilaa teemaa vahvasti oman valmentajauransa (Liiga, Mestis, juniorimaajoukkueet, juniorit) ja nykyisen työtehtävänsä kautta. Jääkiekkoliiton Keskimaan alue tarjoaa kaikille osallistujille lounaan ennen varsinaista koulutusosiota, klo 11.10 alkaen.
    1. Tapahtumaan ilmoittautuminen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7ZFCwEAbPUidNcm4KePO65vy37eIb9hJqRlWp8jtDbtUNEFUOVUySFVCV1Y2MUwwRlRJNVNSWlc1Ni4u

4. Suomi-kiekon kehityspäivät webinaari 16.-17.9. Koronatilanteen vuoksi vuosittaiset Suomi-Kiekon kehityspäivät siirtyivät nettiin järjestettäviksi! Ohjelma liitteenä. Tarjolla on todella monipuolinen kattaus jääkiekkoasiaa aivan pienimpien harrastajien rekrytoinnista aina huippukiekkoon ja Jukka Jalosen luentoon saakka. Kehitysideoita ja -malleja on tarjolla jokaiseen kiekkorooliin, ei pelkästään valmentajille! Koko seminaari on täysin maksuton ja voit halutessasi osallistua vain osaan ohjelmasta. Lue lisää linkin takaa, ilmoita itsesi ja seurasi väkeä mukaan: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5238-suomi-kiekon-kehityspaivat-16-17-9-2020-jalki-ilmoittautuminen
    1. Ilmoittautumisaikaa seminaariin on 11.9. saakka.

Ville Koho

Aluevalmentaja / Regional coach