PELAAJAN SIIRTYMINEN SEURASTA TOISEEN

4.8.2020

KeuPa HT suosittelee jokaista pelaajaa valitsemaan joukkueensa lähimmän jäähallin perusteella. Toiveena, että jokainen lapsi voisi harrastaa jääkiekkoa mahdollisimman pitkään lähellä kotia taitotasosta riippumatta. Vahva suositus on että pelaajaa pelaa omassa seurassa ainakin ns. try out –ikään (eli U15 -ikään). Mahdollisuuksien mukaan myös tästä eteenpäin.

Jos pelaajalle/vanhemmalla tulee ajatus, että seuralle ei ole tarjota riittävää kehittymisympäristöä…

a) Ole tästä yhteydessä oman joukkueesi vastuuvalmentajaan, sekä joukkueenjohtajaan. Keskustelkaa aiheesta oman joukkueen sisällä.

b) Ilmoitus puheenjohtajalle/toiminnanjohtajalle jotta seura on tietoinen asiasta.

c) Jokaisen pelaajan siirto käsitellään yksilöllisesti ja mietitään yhdessä mikä on pelaajan kannalta järkevintä. Mm. kouluasiat pitää olla kiitettävällä tasolla, jotta pelaajasiirtoa kannattaa edes harkita.

d) Asiasta keskustellaan pelaajan vanhemmat, vastuuvalmentaja sekä seuran puheenjohtaja/toiminnanjohtaja (mahdollisuuksien mukaan kasvotusten).

e) Seura sekä pelaajan vanhemmat sopivat yhdessä kuinka uuteen seuraan/joukkueeseen ollaan yhteydessä.

f) Hyväksynnän seurasiirrosta tekee molempien seurojen urheiluvastaavat.

Hallitus hyväksynyt ohjeistuksen 3.8.2020