Ti 24.9. = seurapaitapäivä! Seuran verkkarit tai pelipaidat päällä töihin & kouluun!

16.9.2019

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Yksi kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia suomalaisia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan seuran väreihin.

HAASTAMME MUKAAN:
*Nykyiset ja entiset seuran jäsenet
*Fanit ja yhteistyökumpaanit
*Muut paikkakunnan seurat
*Koko Suomi

Muistakaa jakaa 24.9. kuvia tunnisteilla #seurapaitapäivä#seurasydän#keupaht sekä #jääkiekko tai #taitoluistelu