Lähiaikojen valmentajakoulutuksia

9.8.2019

Syyskausi on saatu jo monilta osin käyntiin ja on aika käynnistää myös Jyvässeudun valmentajakoulutuskalenterin mukaiset koulutukset.

Ensimmäinen valmentajakoulutus, Painopistekoulutus kaudelle 2019-2020 järjestetään maanantaina 19.8. klo 17.00-n.20.30 Hippoksella, Jyväskylässä. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki valmentajat.

Illan aikataulu:

17.00 Kokoontuminen + startti                       Kilpajäähallin käytävä (Alakulman nurkkaus)

17.15-18.25 Demojää JYP C2

18.45-n.20.30 Teoriaosuus                              Monitoimitalon kokoustila (Kahvion nurkasta portaat alas)

Valmentajan pedagoginen osaaminen ja vuorovaikutustaidot – koulutus järjestetään alkuperäisestä tiedosta hieman poiketen torstaina 29.8. (ensimmäinen koulutusilta) ja maanantaina 30.9. (toinen koulutusilta) Buugin jäähallin kokoustilassa (2.krs) klo 17.00-n.21.00. Koulutusiltojen aikana käsitellään mm. seuraavia valmentajalle tärkeitä teemoja: sisäinen motivaatio, lapsen/nuoren kohtaaminen, miten huomioit erilaiset oppijat, miten voit hyödyntää erilaisia opetustyylejä, ohjeiden ja palautteen anto jne. Koulutuksessa käytetään runsaasti toiminnallisia työskentelytapoja. Koulutus on suunnattu kaikille valmentajille ja vahvana suosituksena on, että valmentaja pystyy osallistumaan molempiin koulutusiltoihin täysimittaisesti. Kouluttajina toimivat Pyry Lukkarila (SJL) ja allekirjoittanut.

Molemmat koulutukset ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen koulutuksiin alla olevan linkin kautta:

https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/keskimaa/valmentajakoulutuksiin-ilmoittautuminen/

Viime kaudella Jyvässeudun valmentajakoulutuksiin osallistui todella hyvin valmentajia alueen seuroista – toivottavasti aktiivisuus on tulevalla koulutuskaudella samanlainen!