Pelipassikausi vaihtuu - Kauden 2019-20 pelipassien lunastus alkaa 2.5.2019

15.5.2019

Pelipassikausi vaihtuu toukokuun alussa ja kauden 2019-20 pelipassien lunastus alkaa 2.5.2019. Kauden 2019-20 pelipassit ovat voimassa 30.4.2020 saakka.

Vakuutukselliset pelipassit tulevat takautuvasti voimaan 1.5.2019 alkaen, mikäli vakuutuksellinen pelipassi on lunastettu kesäkuun loppuun mennessä. 1.7.2019 jälkeen lunastetut vakuutukselliset pelipassit tulevat voimaan maksuhetkestä eteenpäin.

Uutta kaudelle 2019-20

Kaudelle 2019-20 pelipassien osto siirtyy Olympiakomitean Suomisport-palveluun. Suomisportin palvelussa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta. Lue lisää Suomisport-palvelusta täältä, samasta osoitteesta löytyvät ohjeet kirjautumiseen

Seurapassit:
Seurapassiluokkia on muutettu kaudelle 2019-20.

Seurapassi 1 on kiekko- ja luistelukouluja ym. seuran järjestämää toimintaa varten tarkoitettu vakuutuksellinen pelipassi 1.1.2007 ja myöhemmin syntyneille. Seurapassin Sporttiturvavakuutus korvaa ainoastaan luistelu-/kiekkokoulujen harjoituksissa tapahtuneet vahingot, ei ottelutapahtumissa sattuneita vahinkoja. 1.1.2012 ja myöhemmin syntyneiden seurapassin vakuutus kattaa myös luistelu-/kiekkokoulujen harjoituspelit. Seurapassin vakuutus on lajikohtainen eikä kata muissa lajeissa sattuneita vahinkoja.

Seurapassi 2 korvaa Harraste Easy Hockey-pelipassiluokat. Seurapassi 2:n voivat lunastaa vain seurat, seuran järjestämän kevyen harrastetoiminnan rekisteröimiseen ja vakuuttamiseen. Vakuutus on voimassa myös Easy Hockey -harjoitusotteluissa, joissa pelataan harrastesäännöillä. Seurapassin vakuutus on lajikohtainen eikä kata muissa lajeissa sattuneita vahinkoja.

Harrasterekisteröinti:
Harrasteturnauksia varten on uusi luokka: harrasterekisteröinti (hinta 2e). Rekisteröintiin voi lisätä halutessaan myös Sporttiturvavakuutuksen.

Toimihenkilörekisteröinti:
Toimihenkilöpelipassin nimi on muutettu epäselvyyksien välttämiseksi toimihenkilörekisteröinniksi. Jokaisen ottelutapahtumassa vaihtoaitiossa toimivalla toimihenkilöllä ja pelaajalistan vahvistavan joukkueenjohtajalla tulee olla voimassa oleva toimihenkilörekisteröinti.

Seuran pelipassinostomahdollisuus:
Suomisportissa myös seuralla on mahdollisuus ostaa pelaajille pelipassit. Seura tilaa seurakäyttäjätunnukset haluamalleen seuraihmiselle. Kirjautuminen Suomisporttiin on henkilökohtainen.

Tutustu tarkemmin Finhockeyn Seuralle-sivulla tai materiaalipankissa