Kisoja Keuruulla ja Linköpingissä

4.2.2019

Warttu Riihimäki lähtee PM-kisoihin, Helmi Virtanen kilpailee kotihallissa. Harjoitusmetodit kohdiillaan?

Keupa HT Taitoluistelijat järjestää taitoluistelukilpailut kotihallissaan ja samaan aikaan Warttu Riihimäki edustaa Suomea PM-kisoissa Linköpingissä Ruotsissa.

Keuruulla harjoitteleva ja Kupion Taitoluistelijoita edustava Warttu Riihimäki matkustaa Ruotsin Linköpingiin taitoluistelun Pohjoismaisiin kisoihin 7. - 10. 2. Kolmansissa PM-kisoissaan hän kilpailee Junior A- sarjassa. Onnea matkaan! Tapahtuman nettisivut:

Kasvattajaseuran väki ahkeroi kisajärjestäjinä ja luistelijat kilpailijoina LAUANTAINA 9.2. klo 10 - 18. Kymmenestä seurasta ympäri Suomea saapuu yhteensä 85 kilpailijaa. Sarjoja on 13, kaksi aikuistenkin sarjaa. Mielenkiintoista ja jännittävää katsottavaa ja kannustettavaa riittää koko päivälle. Tervetuloa kannustamaan!