E- ja F-junioreiden tukien haku 24.9.-12.10.

2.10.2018

E- ja F-junioreiden perheillä on syksyllä mahdollisuus hakea taloudellista tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin. Seurojen kautta tapahtuva tukihaku  jatkuu 12.10. saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset seuran toiminnanjohtajalle viimeistään 7.10. mennessä. Hakemuksessa on löydyttävä linkistä pyydetyt tiedot:

Lisätietoja tuesta:

Syksyn haun yhteydessä seurat voivat hakea tukea Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin.

SYKSYN HAKU – IKÄLUOKAT E-F & SEUROJEN LEIJONA-KIEKKOKOULUT

Hakuaika: 24.9.-12.10.2018
Päätökset: 16.11.2018 mennessä
Maksu: 14.12.2018 mennessä

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E // 300 € ja F // 200 €. Syksyn haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 100 000 euroa. Tukion pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2018-19 kausimaksuihin.

Seurojen tuki Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin on 50 € per paikka (max. 300 € per seura).

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi ja harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi seuratasolla ja joukkueiden toimintaa suunniteltaessa. Esim. tarpeettomat turnausmatkat eivät oikeuta tukien hakemiseen.

Seuran tulee hakemuksia puoltaessaan huomioida, että tuki on tarkoitettu sitä aidosti tarvitseville. Aikaisemmilla hakukerroilla on myöhemmin käynyt ilmi, että seurat ovat puoltaneet myös sellaisten pelaajien hakemuksia, joissa ei toteudu rahaston tarkoitus (esim. perheen tulotaso ei täytä vähävaraisuuden kriteereitä). Jos väärinkäytöksiä ilmenee, voidaan seuran tukikäsittelijää vaihtaa tai pahimmassa tapauksessa seuran juniorit eivät voi jatkossa osallistua tukien hakemiseen.