KUTSU PELILLE!

2.10.2018

Syysloman pelileiri kaikkien seurojen pelaajille

JYP Juniorit järjestävät syysloman pelileirit E-D junioreille (15.-17.10.2018) ja G-F junioreille (17.-19.10.2018) Liikuntakeskus Buugin jäähallissa (Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä).

Leirit ovat avoimet kaikkien seurojen pelaajille.

Leirien tuotot kerätään lyhentämättömänä Jyvässeudun seurayhteistyötoiminnan kehittämiseen. Seurayhteistyön ensisijaisena tavoitteena on tukea ns. ”urheiluseurakentän kestävää kehitystä” lisäämällä seurojen paikallisen jääkiekkotoiminnan laatua ja vetovoimaa. Konkreettisina toimenpiteinä mm. panostaminen koulutustoiminnan järjestämiseen yhteisresurssein eri sidosryhmille (valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat) niin Jyväskylässä kuin yhteistyöseurapaikkakunnilla.

Leirien teemana on ”pelataan jäällä ja sen ulkopuolella”. Leirillä tapaat pelaajavierailijoita ja pääset testaamaan Bauerin varusteita!

Yhteistyökumppani SUPER PARK palkitsee leirin SuperTsempparit.

Tervetuloa leirille – pidetään hauskaa!

Ryhmäkohtaiset ilmoittautumiset ja lisätiedot alla:

ILMOITTAUDU Syysloman pelileiri D-juniorit

ILMOITTAUDU Syysloman pelileiri E-juniorit