KeuPa HT:n Taitoluistelijat kilpajäällä – Essi, Milla ja Vilma ensimmäisissä taitoluistelukisoissa

12.12.2017

Vilma Vanhanen, Milla Kivelä ja Essi Kujala
Vilma Vanhanen, Milla Kivelä ja Essi Kujala

Vilma Vanhanen, Milla Kivelä ja Essi Kujala olivat jäällä kilpailumielessä ensimmäistä kertaa itsenäisyyspäivänä Jyväskylässä.

Jyväskylässä pidettiin itsenäisyyspäivänä 6.12. perinteikkäät taitoluistelukisat, jossa oli monia keuruulaisia mukana. KeuPa HT:n taitoluistelijoilta kisat menivät kaikin puolin hyvin. Mukana oli Essi KujalaMilla Kivelä ja Vilma Vanhanen. He olivat ensimmäistä kertaa mukana kilpailemassa.

Essi Kujala on harrastanut taitoluistelua yhteensä neljä vuotta, ja sen kautta saanut paljon uusia kavereita ja taitoa. Hän odotti kisoista tuleven mahtavaa fiilistä ja palkintojenjakoa. Milla Kivelä odotti myös kovasti, että pääsi kisaamaan ensimmäistä kertaa. Hän on harrastanut yhdeksän vuotta taitoluistelua ja saanut siitä kannustusta, kavereita ja paljon hyvää fiilistä. Vilma Vanhanen on harrastanut viisi vuotta taitoluistelua ja saanut siitä Millan tavoin paljon hyvää fiilistä.

Luistelijat menivät tuntia aikaisemmin paikan päälle, jossa he lämmittelivät ja ehostivat itseään esitystä varten. He myös kävivät esityksensä kuivaharjoituksena läpi ennen jäälle menoa.

Helmi Virtanen voitti Taitajat 2003 ja vanhemmat -sarjan komealla piste-erolla. Milla, Vilma ja Essi kilpailivat kaikki reippaasti Minit -sarjassa, joka oli heille ehkä hieman haastava.

Kaikki heistä kumminkin saavuttivat hyvät pisteet, vaikka heitä jännitti kovin. Anna Kovanen oli Aluesilmut sarjassa 4. Meri Mäkeläinen ja Kiia Ainasto kisasivat Aluenoviisi -sarjassa. Meri oli toinen ja Kiia sijoittui kolmanneksi.


Petra Kajosmäki, Juuli Pitkänen