KUNNIOITA PELIÄ -OHJELMA

13.10.2017

Jokainen on varmasti huomannut "Kunnioita peliä" -materiaalia siellä täällä Keuruun jäähallia. Ne ovat siellä syystäkin muistuttamassa tärkeästä aiheesta, jotta kunnioitamme tätä hienoa peliämme.

Lisätietoja ohjelmasta täältä:
http://kunnioitapelia.fi/

Linkki mahtavaan klippiin, jossa kerrotaan hieman lajimme strategiasta. Suosittelen jokaista taloutta katsomaan klipin läpi yhdessä pelaajan kanssa.
https://www.youtube.com/watch?v=9TjevBzDlUA

Tähän loppuun vielä haluan muistuttaa jokaista, että muistetaan käyttäytyä esimerkillisesti hallilla ja sen ulkopuolella. Tervehditään hallilla, ollaan ystävällisiä toisia kohtaan, arvostetaan vanhempien panosta seuran/lasten eteen sekä pidetään halli siistissä kunnossa. Arvostetaan niitä puitteita mitkä meillä on kunnossa täällä. Tällöin harrastaminen on paljon kivempaa!

Tärkeää on muistaa käyttäytyä esimerkillisesti myös vapaa-ajalla ja muissa tapahtumissa kuten Mestis peleissä. Ihan sama missä ollaan, kun teillä on KeuPa:n paita/takki päällä, niin jokainen on velvollinen käyttäytymään yhdessä sovittujen sääntöjen mukaan. Ei tarvitse kun yhden henkilön käyttäytyä hölmösti jossain, niin koko KeuPa antaa huonoa kuvaa muille ihmisille.

Kunnioitetaan peliämme ja pidetään hauskaa.

Terveisin, Ismo Rukkila / KeuPa HT