Rauhallista joulua ja liikunnallista uutta vuotta 2017!

22.12.2016

Haluaisin tässä puoli välissä jääurheilu kautta kiittää kaikkia jäseniä ja toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!

Erityis kiitos teille kaikille toimihenkilöille kuluneesta vuodesta 2016. Valmentajat ja joukkueenjohtajat on tehnyt tuttuun tapaan todella tärkeää ja arvokasta työtä joukkueenne ja seuramme eteen. Myös huoltajat, kioskivastaavat ja rahastonhoitajat olette hoitaneet työnne jopa liian hyvin, kun ei ole missään vaiheessa tarvinnut pitää erikseen palavereita yms. KIITOS SIIS KAIKILLE :-)

Tästä on kiva jatkaa myös ensi vuoteen, mutta nyt on aika hieman rauhoittua ja nauttia joulun ajasta. Itsekkin pyrin jäämään pienelle hengähdystauolle 27. pvä alkaen ja palailen toimistolle reilun viikon jälkeen. Vastailen toki viesteihin kun kerkiän...

Rauhallista joulua ja liikunnallista uutta vuotta 2017!

Ystävällisin terveisin omasta ja seuran puolesta, Ismo Rukkila

Liitteet