LTV1-koulutusta tarjolla valmentajille Keuruulla

27.10.2016

Olisi tarkoitus järjestää LTV1 -koulutus Kohon Villen (aluevalmentaja) johdolla 21.11. sekä 29.11. noin klo 16.30-20.30 Keuruulla.

Tätä varten tarvitsen sitovia ilmoittautumisia ko. koulutukseen. Meiltä tarvitaan kuitenkin vähintään 10 osallistujaa, jotta koulutus saadaan järjestettyä täällä Keuruulla. Tämä on varsin hyvää kertausta asioille, jos olet joskus aikaisemminkin käyny ko. koulutuksia. Uskon, että jokainen saa tästä koulutuksesta uusia asioita valmentamiseen/ohjaamiseen.

Villeltä tuli myös teille valmentajille kyselyä. Mitä sisältö- ja painopistetoiveita teillä olisi, mitä koulutuksessa halutaan lajitaitojen osalta käydä läpi. Minulle tästä tietoa ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos.

Toivon, että ilmoitatte minulle mahd. pian osallistumisesta sekä osallistutte tähän koulutukseen. Ilmoitukset viim. 2.11. mennessä minulle. Tämä ei vie aikaa kuin pari iltaa teiltä, mutta antaa runsaasti tietoja ja taitoja tulevaisuutta varten. Tätä voisin kutsua jopa niihin harvoihin pakollisiin koulutuksiin kun toimii jäällä koutsina. 


Ismo Rukkila 
040 158 9882
keupaht.toimisto@gmail.com