Oletko kiinnostunut valmentamisesta, huoltajantehtävästä tai muusta seuratoiminnasta?

23.7.2016

Kausi 2016-2017 rupeaa olemaan kovin lähellä ja tämä tarkoittaa, että seuratoiminta käynnistyy tosissaan "kesäloman" jälkeen. Jäät saamme halliin jo elokuun ensimmäisellä viikolla, mahtavaa!

1) Haemme joukkueisiin uusia taustahenkilöitä, joita kiinnostaa kehittää omaa sekä joukkueen osaamista.

2) Seuramme (Keupa Hockey Team ry) hallitukseen haetaan myös uutta "väriä". Seuran toiminta ja sen kehittäminen on todella arvokasta työtä pienille sekä isoille harrastajille. Pyrimme tarjoamaan harrastajille laadukasta sekä mukavaa harrastusympäristöä Keuruulla.

Olitpa kiinnostunut mistä tahansa seuratoiminnasta, niin ole yhteydessä toiminnanjohtajaan. Tätä viestiä saa jakaa kaikille kiinnostuneille, kiitos.

Ismo Rukkila
keupaht.toimisto@gmail.com