Kausi 2015-2016 päätökseen yhdessä

29.4.2016

Kauden 2015-2016 päättäjäiset ovat nyt takana päin. Teitä oli mahtavan paljon paikalla.

Kiitos kaikille paikalla olijoille sekä läpi kauden mukana kulkeneille pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille. Pian taas jatketaan.

KeuPa HT palkittavat kaudella 2015-2016

Tulppi

1. Vilma Vanhanen (Innokas harjoittelija)
  2. Jerika Rantanen (Aktiivinen harjoittelija)

Ritti

1. Ronja Puttonen (Aktiivinen ja innokas harjoittelija)
  2. Senni Diamantidou (Loistava esiintyjä ja hieno kilpailu-uran aloitus)

K1:

1. Anna Kovanen (Nopea kehitys kauden aikana ja nousu kilparyhmään)
  2. Warttu Riihimäki (Noviisipoikien SM-hopeaa sekä valittiin edustamaan Suomea PM-kisoihin Tanskaan)

LUKO/LKK

1. Kaikki palkittiin mitalein ja diplomein

F2-07

1. Kaikki pelaajat palkittiin mitalein

E2-05

1. Arttu Laaja (Kauden positiivari)
  2. Paavo Lehtomäki (Tunnollinen harjoittelija)
  3. Konsta Peltola (Sitkeä sissi)

E1-04

1. Miro Nieminen (Tehopelaaja)
  2. Sanni Huuskonen (Taistelija)
  3. Eemeli Manni (Ahkerin harjoittelija)

D1-02

1. Eevertti Lampinen (Kehittynein pelaaja, rauhoittaa läsnäolollaan muun joukkueen)
  2. Arttu Fräntilä (Aktiivisin pelaaja, Valmentajien ”työrukkanen”)
  3. Roni Kuusikko (Profiilipelaaja, Taistelija joka suuntaan)

KeuPa HT III

1. Miikka Leppänen (Huikeita suorituksia pelikentällä, pisteitä nakuttanut tasaiseen tahtiin sekä ensimmäinen jääkiekko kausi takana)
  2. Veli-Matti Koski (Joukkueen tukipilari sekä ”hengen luoja”)
  3. Riku Tullila (Treenaa ahkerasti ns. ”työmyyrä”)

KeuPa HT II

1. Tomi Ahonen (Pistepörssin voittaja (32+30=62))
  2. Ville Forssell (Puolustuksen lukko)
  3. Iiro Vaittinen (Paras pelaaja)

Kiertopalkinnot

Kauden Uurastaja (Lahjoittanut Keurus Foto)

1. Jarkko Savukoski (Kokenut, kiinnostunut, ammattitaitoinen… Pitänyt joukkueen kasassa ammattitaidollaan sekä kehittänyt joukkuetta huikeasti kauden mittaan. Uurastanut joukkueen eteen paljon hallilla kuin myös kotonakin)

Kauden valmentaja

1. Mika Saarinen (Erittäin motivoitunut ja sitoutunut valmennukseen, ottaa huomioon kaikki pelaajat, hoitaa valmennuksen mallikkaasti, joka on näkynyt myös joukkueen menestymisessä. Hän lähti jopa hautajaisista kesken pois, jotta kerkeää peliin. Puku vaihdettiin KeuPa-asuun jäähallin parkki-paikalla.

Vuoden taustahenkilö (Lahjoittanut pietarilainen Vimpeli-seura. Kriteerit; aktiivisesti toimii seuran hyväksi olematta johtoryhmässä)

1. Sanna Kivelä (Tullut mukaan ahkeroimaan talkootöissä, hommasi halukkaille hienot takit ja on kiitettävästi kerännyt arpapalkintoja.)

Vuoden Aila (Fairplay henkilö) (Lahjoittanut KeuPa ry seuran 10 v juhlassa 2005

1. Merja Kovanen (Otti ennakkoluulottomasti seuran rahastonhoitajan tehtävän vastaan ja on hoitanut työn kiitettävästi.)

Kauden huoltaja

1. Vesa Alanen (Teroittaa useita satoja pareja luistimia kauden mittaan, tulee ensimmäisten joukossa hallille ja lähtee viimeisenä laittaen hallin ovet lukkoon, toimi kahdessa joukkueessa huoltajana)

Kauden tuomari (Lahjoittanut Lasse Jämsä)

1. Jaakko Rautanen (Viheltänyt paljon pelejä tällä kaudella, aloitti tuomaroinnin vähän aikaa sitten sekä jos muut ei pääse tuuraamaan niin hän pääsee…)