D1-02 kausi 2015-2016 virallisesti pakettiin

18.4.2016

KeuPa HT:n -02 ikäluokka päätti virallisesti kautensa kolmeen kovaan harjoitusotteluun. Ensimmäisenä viikonloppuna (9-10.4) joukkue kohtasi S-kiekko E-P:n ja TPS:n yhdistelmät Keuruulla. Viime viikonloppuna (16-17.4) KeuPa ei saanut lauantaiksi joukkuetta jalkeille sairastumisien takia ja näin harjoitusottelu Tampereen Ilvestä vastaan jouduttiin perumaan, valitettavasti. Sunnuntaina joukkueen rosteri oli tarpeeksi iso ja joukkue kohtasi kauden päättäneessä ottelussa S-kiekko E-P:n Lapualla käydyssä ottelussa.

La. 9.4 pelattu ottelu S-kiekko E-P:tä vastaan oli maalirikas, molempien joukkueiden keskittyessä pääsääntöisesti vain hyökkäyspeliin. Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista pelailua puolin ja toisin. Päätöserään lähdettiin lukemissa 4-3. S-kiekko E-P oli päättänyt, että kalavelat syksyn kohtaamisesta täytyy maksaa KeuPa:lle kolmannessa erässä (S-kiekko hävisi syksyllä KeuPa:lle maalein 13-1) . Joukkue nosti hyökkäyspeliään entisestään ja latoi erässä peräti 5 maalia KeuPa verkkoon. KeuPa onnistui maalinteosssa päätöserässä vain kahdesti. Loppusummerin soidessa taululla lukemat 6-8 tarkoitti sitä, että joukkueiden välinen paremmuus ratkeaisi vasta seuraavana viikonloppuna Lapualla (Otteluvoitot 1-1). S-kiekko ottelun pistemiehet: Roni Kuusikko 2+1, Valtteri Aliranta 1+1, Ville Nieminen 0+2, Roni Rantakömi 1+0, Arttu Fräntilä 1+0, Roni Jauhiainen 1+0, Daniel Auvinen 0+1 ja Ville Toivonen 0+1. Tuomo Viitasella 39 torjuntaa, S-kiekon maalivahti Juho Helanderilla 33.

Su. 10.4 KeuPa HT kohtasi Häme - Länsi-Rannikko - Keskimaa alueen AAA-sarjan nelosen eli TPS:n Suomen Turusta. TPS näytti heti ottelun alussa mitä tuleman piti. Kauden aikana selvästi kovempia pelejä pelannut joukkue (TPS) otti kuskin paikan ottelussa vieden sen nimiinsä lopulta maalein 5-9. KeuPa pääsi ajoittain joukkueen pelitahtiin mukaan, mutta ottelun voittajasta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä, sen verran iso ero vielä AAA- ja AA-sarjassa oli. KeuPa joukkueen pistemiehet ottelussa olivat; Valtteri Aliranta 2+1, Roni Rantakömi 2+0, Ville Toivonen 1+1 ja Roni Kuusikko 0+1. Eevertti Lampinen KeuPa maalilla puuttui peliin 34 kertaa. TPS maalivahdit torjuivat ottelussa 24 kertaa.

Su. 17.4 KeuPa matkusti Lapualle tämän kauden viimeiseen kohtaamiseen, missä panoksena oli lopullinen välien selvittely S-kiekko E-P:n kanssa tällä kaudella . Otteluvoitot tässä parissa ennen tätä ottelua oli tasan 1-1 (Harjoitusotteluissa). KeuPa joukkue oli läpi koko ottelun selvästi nälkäisempi ja vei ottelua miten tahtoi. Avauserän jälkeen taululla lukemat 0-3 ja kahden pelatun erä jälkeen jo 0-5. Päätöerässä S-kiekolle tarjoutui oivallinen loppukiri mahdollisuus, kun joukkue pääsi pelaamaan 5-3 ylivoimapeliä. KeuPa kuitenkin kesti hieonsti alivoiman ja vei ottelun lopulta nimiinsä maalein 1-7. Voittaneen joukkueen pistemiehet olivat: Valtteri Aliranta 3+1, Ville Nieminen 2+0, Ville Toivonen 1+1, Roni Rantakömi 0+2 ja Markus Jutila 1+0. Santeri Liukkaala pelasi hyvän pelin, keräten ottelussa 30 torjuntaa. S-kiekon Joona Luhtala puuttui peliin 29 kertaa.

Näin on KeuPa:n sarjapelit ja harjoituspelit kaudella 2015-2016 on nyt paketissa. Upean Keskimaan AA-sarjan voiton lisäksi, joukkue pelasi kovia AAA-sarjan harjoitusotteluita hyvällä “tatsilla” ja tuloksella (viisi voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota). Tästä on hyvä ponnistaa kaudelle 2016-2017, joka alkaa nopeammin kun arvaammekaan:-)

Nyt kuitenkin huilataan hetki ja sitten se alkaa.......

Ottelukoostevideot:

KeuPa HT - S-Kiekko E-P
https://www.youtube.com/watch?v=2b06y_cvqdU&feature=youtu.be

KeuPa HT - TPS
https://www.youtube.com/watch?v=hK3Y9SSOld8&feature=youtu.be

S-Kiekko E-P - KeuPa HT
https://www.youtube.com/watch?v=gK1XoPmrWfo&feature=youtu.be