D1-02: Jeppis - KeuPa HT 1-13 (0-3, 0-2, 1-8)

21.2.2016

KeuPa HT:n D1 miehistö kohtasi Pietarsaaressa Jeppiksen. Ottelun avauserä oli tasainen ja tilanne rikas. Jeppis tuli hyvin otteluun ja piti ajoittain peliotetta itsellään. KeuPa paransi ja tarkensi pelaamistaan läpi koko erän. Lopulta erävoitto kirjattiin KeuPa:lle maalein 0-3.

Toisessa erässä sama tahti jatkui. Erästä tuli tiukka ja tasainen erä, KeuPa:n ehkä hienokseltaan hallitessa kenttä tapahtumia. Jeppis kyttäsi erässä vastaisku mahdollisuuksia, joita se muutaman saikin. Maalinteossa joukkue ei kuitenkaan onnistunut. Toiselle erätauolle poistuttiin tilanteessa 0-5.

Päätöserässä Keuruulaiset meni menojaan. Jeppis selvästi väsyi vierasjoukkueen kyydissä ja tämä näkyi selvästi joukkueen liikkeessä. Lisäksi KeuPa:lla oli erässä hirvittävästi onneakin mukana maalinteossa, sillä pari maalia joukkue teki keskialueelta ja yhden maalin Jeppis teki omaan maaliin. Erän lopussa isäntäjoukkue pääsi kahden miehen ylivoimalle. Tämä myös tuotti heille tulosta maalin merkeissä. Historian kirjoihin vietiin lopulta lukemat 1-13 (0-3, 0-2, 1-8) KeuPa:n hyväksi.

KeuPa:n härkäviikot tuotti joukkueelle täyden pistepotin kuudesta ottelusta. Maalisuhde näissä peleissä murskaava 80-7!!!! Joukkueen avauspeli varsinkin viimeisissä otteluissa oli varsin mukavan näköistä. Lisäksi koko joukkueen puolustuspeli oli tehokasta, niin kun joukkueen maalisuhteesta näkyykin. Ylivoimapeli kehittyi näiden pelien aikana mukavasti, joskin tekemistä siinäkin vielä on. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa harjoittelua ja pelaamista kohti kevään koitoksia.

Joukkueen ottelut jatkuvat tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Kokkolan Hermeksen Keuruulla. Tervetuloa myös silloin Keuruun jääpalatsin hornankattilaan!!

Ottelu tapahtumat: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/?gameid=45112

Ottelu tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamesummary/?gid=45112

Ottelu kooste, Video: https://www.youtube.com/watch?v=hfIx-mJdPY4&feature=youtu.be