KeuPa HT II voittoon jatkosarjan viimeisessä kotiottelussa

1.2.2016

KeuPa HT II - JäHi 11-4 (6-0, 1-1, 4-3)

Ottelu lyötiin pakettiin jo heti ensimmäisessä erässä. Kotijoukkue oli tyly isäntä JälkiHiki-Hockeylle iskemällä 6 maalia vastustajan verkkoon.

Seuraavat kaksi erää olikin pelkkää pelailua molemmilta joukkueilta. Yllättäen unohdettiin puolustaminen kokonaan ja lahjoitettiin vierasjoukkueelle 4 maalia omista virheistä. Ottelu päättyi kotijoukkueen selkeään voittoon ja näin pisteet jäivät Keuruulle.

Jatkossa pelit tulevat kovenemaan hurjasti ja KeuPa HT:n leirissä saadaan tehdä vielä paljon töitä. Joukkueena pelaaminen sekä puolustaminen täytyy saada kuntoon, jos halutaan menestyä myös tulevaisuudessa.

KeuPa HT:n osalta jatkosarjaa on jäljellä enää 3 pelin verran. Nämä pelit pelataan Kangasalalla, Virroilla sekä Orivedellä seuraavan kuukauden sisällä. KeuPa HT pitää hallussa tällä hetkellä lohkonsa kärkipaikkaa ja jos tilanne pysyy samana - pelataan maaliskuussa Keuruulla II-divisioonan karsintoja.

Ottelun tilastot täältä: