C1 2017 pelasi historiansa toisen harjoitusottelunsa Mäntän upealla Jääareenalla.

1.11.2015

Vastustajaksi joukkue oli saanut Tapparan, joka on yksi Hämeen alueen kärkiseuroista. Kyseessä oli "Pelitälli" tapahtuma, missä peliaika oli 3 x 15 min.

Ottelun alku oli hienokseltaan Tappara hallintaa. Viitasen Tuomo KeuPa:n maalilla kesti kuitenkin alkurynnistyksen hyvin, napaten muutaman maukkaan kopin heti pelin alkuun. Ajassa 5.31 Tapparan rynnistys tuotti kuitenkin tulosta, joukkueen siirtyessä 0-1 johtoon. KeuPa pääsi maalin jälkeen selvästi paremmin peliin mukaan, luoden myös tukun vaarallisia tilanteita Tappara maalille. Pelikellon näyttäessä aikaa 9.10 pelasi Roni Kuusikko Ville Toivoselle maalipaikan, mistä KeuPa tasoitti hiukan helpohkostikin ottelun. Maalista lisävirtaa saanut yhdistelmäjoukkue iski vielä ennen erätauko kertaalleen kiekon Tappara maaaliin. Nyt maalintekijänä toimi Eemeli Virta ja syöttäjänä Ville Toivonen.

Toinen erä ei KeuPa:n kannalta lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Pelikello ehti pyöriä ainoastaan seitsemän sekuntia, kun kiekkoa kaivettiin jo KeuPa maalista. Maalin jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle. Kumpikin joukkue pääsi myös ylivoimalla yrittämään lisäosumia, siinä kuitenkaan onnistumatta.Erän puolivälin jälkeen Tappara siirtyi ottelussa johtoon, kun lähes avausmaalin tapaisella maalilla se rokotti isäntäjoukkuetta. KeuPa ei kuitenkaan maalista lannistunut, vaan Roni Jauhiaisen maalilla joukkue tasoitti ottelun numeroihin 3-3. Maalin jälkeen KeuPa:lle tarjoutui oiva paikka siirtyä ottelussa johtoon, kun joukkue pääsi ylivoimalle. Maalintekopaikka avautuikin,mutta kiekkoa ei tällä kertaa saatu maaliin asti. Tappara iski armottomasti ylivoimapelin loppupuolella, kun joukkue rankaisi KeuPaa heti, kun joukkue teki pienen virheen hyökkäys siniviivalla. Lisää kylmää vettä niskaan tuli ajassa 29.30, kun joukkue siirtyi 3-5 johtoon jälleen KeuPa:n virheen seurauksena.

Päätöserän alku oli toisen erän alun toisinto. Tappara iski heti avausvaihdossa kiekon KeuPa maaliin. Lukemissa 3-6, kiekkoiltiin n.kuusi minuuttia, jolloin KeuPa:n kavennusmaali näki päivän valon. Maalintekijänä Roni Rantakömi ja syöttäjänä Arttu Fräntilä. Kolmas erä oli muuten melko väsyneen näköistä pelaamista, sillä joukkueen pelaajilla oli kaikilla jo yksi pelattu peli alla tältä päivältä. KeuPa kuitenkin taisteli urhoollisesti loppuun asti ja kertaalleen kiekko maaliin saatiinkin, mutta sitä ei ottelun erotuomaristo hyväksynyt. Lopullinen kiri jäi tekemättä, sillä Tappara pelasi viisaasti ja vältti oman pään aloituksia. 10 sekuntia ennen loppua KeuPa sai vielä kavennusmahdollisuuden, kun se sai aloituksen Tappara päätyyn. Pienen maalinedustilanteen joukkue loikin, mutta loppusummeri päätti kuitenkin ottelun lukemissa 4-6.

KeuPa:n joukkue pelasi tasaisen, hyvän ottelun. Ottaen huomioon, että joukkueella ei yhteisharjoituksia juurikaan ole ollut, niin peli oli siihen nähden "liiankin" hyvää. Yhteisharjoittelun kautta joukkueen syöttöpeli ja esim. ylivoimapeli saadaan varmasti sille tasolle, mitä sen pitää olla tämän tasoista joukkuetta vastaan. Onnistumisia tuli tänäänkin laajalla rintamalla ja pelikokemusta kovista peleistä sai kaikki.

Erityismaininta erotuomarikaksikolle (Peräinen-Luhtamaa), jotka vihelsi hyvin ottelun.

Jäämme odottamaan seuraavaa koitosta.......

Tehopisteet:
Ville Toivonen 1+1, Roni Rantakömi 1+0, Eemeli Virta 1+0, Roni Jauhiainen 1+0, Roni Kuusikko 0+1 ja Arttu Fräntilä 0+1

Maalivahdit:

Tuomo Viitanen (C17) 14+5+0=19 (Vaihto: 22.53)

Eevertti Lampinen (C17) 0+7+14=21 (Pois 44.50 - 45.00)

Niclas Sutinen (Tappara) 11+7+8=26

Jäähyt: