Kausi päätettiin yhdessä

23.4.2015

Seuran puheenjohtaja Ari Fräntilä sekä junioripäällikkö Juha Simsiö

Kauden onnistujat ja työmyyrät palkittiin tilaisuudessa

Luko:
Kiitoslahja kaikille luistelukoululaisille.

Tulppi:
1.Essi Kujala; Hieno kehitys kauden aikana,

2. Ruusa Paananen; Ahkera harjoittelija.

Ritti:
1. Alina Väliaho; Hieno kehitys kauden aikana,

2. Senni Dimanditou; Ryhmän tsemppaaja.

K1:
1. Warttu Riihimäki; Kehittyminen kaikilla osa-alueilla sekä hyvä kilpailumenestys,

2. Sara Syrjä; Aluemestaruuden voitto ja hyvä kehitys kauden aikana.

Leijona-Kiekkokoulu:
KeuPa HT lahjoittaa kaikille kiekkokoululaisille kiekkokoulu- t-paidan sekä kunniakirjan kaudesta 2014–2015.

KeuPa HT E1-05:
1. Veeti Höytiä: Ahkera ja erittäin tunnollinen harjoittelija. Suurin harppauksin kauden aikana kehittynyt tulevaisuuden maalivahtilupaus.

2. Kasperi Paarlahti: Mailavirtuoosi ja puolustuksen kantava voima. Aina positiivisella asenteella mukana harjoituksissa.

3. Joona Savukoski: Joukkueen pisterohmu. Teki 24 pelissä tehot 66+43=109. Niin hyökkäys kuin puolustuspäänkin kantava voima.

KeuPa HT E1-03:
1. Lassi Jauhiainen: Kehittynein pelaaja.

2. Miro Nieminen: Ahkerin harjoittelija.

3. Benjam Roth: Joukkuepelaaja.

KeuPa HT D2-02:
1. Valtteri Aliranta: Terrierimäisyydellään ja vikkelyydellään hyökkäyspäässä vastustajille kauhua aiheuttava hyökkääjä, jonka kuti lähtee ajoittain yllättävästi, vauhdikkaasti ja tuloksekkaasti;

2. Eevertti Lampinen: Joukkueen muille maalivahdeille esimerkki monessa suhteessa. Ottaa kiekkoja paljon kiinni, mutta on äänessä vieläkin enemmän;

3.Jaakko Kytölä: Omaksui hyvin uuden pelipaikan lyhyessä ajassa. Ennakkoluuloton ja röyhkeä iholle ja ihon alle menijä. Piikki vastustajan lihassa.

KeuPa HT II:
1. Joni Ronkainen: Paras puolustaja. "Uurasti kauden aikana hurjia minuuttimääriä, välillä jopa lainaluistimilla. Pelaa kovaa, mutta tehokkaasti."

2. Kalle Rajala: Luottopelaaja / tsemppari. "Kalle pelasi kauden aikana joka kentällisessä, myös ylivoimaa ja alivoimaa, aina rooliinsa sopeutuen."

3. Kasper Rantanen: Pistepörssin voittaja. "Tulisieluinen taistelija, joka antaa kaikkensa jäällä"

Kiertopalkinnot:

1. Vuoden Aila
Nina Lius; Pitkäjänteistä työtä tehnyt luistelijana sekä valmentajana. Tänä kautena nousi sarjaa ylemmäksi. Kävi myös tänä kautena kouluttautumassa tuomariksi taitoluistelun puolella sekä jääkiekon puolella toimitsijatehtäviin.

2. Vuoden taustahenkilö
Johannes Manni; Kauden aikana kuluttaa useita tunteja teroitushuoneessa mahdollistaen parhaimman pidon jäällä. Tarkkaa ja hienoa työtä tekee seuralle. Kiitos!

3. Kauden uurastaja
Matti Sointu; Voisi puhua jopa vuosien uurastajasta. Toiminut monenlaisissa tehtävissä jääkiekon parissa, muun muassa joukkueenjohtajana, toimitsijana, hallituksen jäsenenä.

4. Kauden valmentaja:
Matti Mäkelä; Uhrannut paljon vähäistä vapaa-aikaansa valmentamiseen. Pidetty valmentaja joukkueen sisällä.

5. Vuoden juniori:
Roni Jauhiainen; Taitava pelimies ja harjoittelee esimerkillisesti ja paljon.