Ajankohtaista

Kiitämme kannattajiamme, yhteistyökumppaneita sekä mahtavaa ”KeuPa HT perhettä” kuluneesta vuodesta. Kiitos.
Haku seurojen kautta 18.12. mennessä
KeuPa HT järjestää GHD ilmaisen tapahtuman keskiviikkona 15.1. klo 18.15-19.15 Keuruun Jäähallissa.
Tapaninpäivänä 26.12. klo 9.00 alkaen Keuruun yläasteen ja lukion liikuntasalissa. Turnaus järjestetään jo 27. kerran Keuruulla.
Myynti alkaa klo 15.00 keskusaukiolla. Tervetuloa herkuttelemaan sekä nauttimaan ohjelmasta.
Älä anna influenssan keskeyttää tai pilata hyvin alkanutta harjoitus/kilpailukautta!
Puomilla on liikennemerkki joka kieltää pihaan ajon ajoneuvolla, ja pihassa on pysäköintikielto merkki! ELI PIHAAN EI AJETA!
Tiistaina 22.10. klo 17.00 alkaen
Leirille on lämpimästi tervetulleita KeuPa HT:n luistelijat sekä muiden seurojen luistelijat. Jäällä on kivaa!
Sopimuksen mukaisesti seura/joukkueet keskittävät varuste sekä seura-asu hankinnat Hockey Base Jyväskylään.