Ajankohtaista

Kunnan seuroille ja yhdistyksille edelleen jakamalla avustuksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten tai nuorten liikunnan perustoimintaa
Vaikka joukkueen ja seuran asioista tiedottaminen tapahtuu aina seuran kanavien kautta, jokainen joukkueen jäsen viestii myös omissa verkostoissaan ja kanavillaan. Sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävien onkin hyvä muistaa, että sosiaalisessa mediassa edustetaan paitsi omaa itseään, myös joukkuetta ja seuraa.
Taitokoulu starttaa ensimmäisen kerran maanantaina 13.1. Klo 17.15!
Kiitämme kannattajiamme, yhteistyökumppaneita sekä mahtavaa ”KeuPa HT perhettä” kuluneesta vuodesta. Kiitos.
Haku seurojen kautta 18.12. mennessä
KeuPa HT järjestää GHD ilmaisen tapahtuman keskiviikkona 15.1. klo 18.15-19.15 Keuruun Jäähallissa.
Tapaninpäivänä 26.12. klo 9.00 alkaen Keuruun yläasteen ja lukion liikuntasalissa. Turnaus järjestetään jo 27. kerran Keuruulla.
Myynti alkaa klo 15.00 keskusaukiolla. Tervetuloa herkuttelemaan sekä nauttimaan ohjelmasta.
Älä anna influenssan keskeyttää tai pilata hyvin alkanutta harjoitus/kilpailukautta!
Puomilla on liikennemerkki joka kieltää pihaan ajon ajoneuvolla, ja pihassa on pysäköintikielto merkki! ELI PIHAAN EI AJETA!