Ajankohtaista

Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi KeuPa HT:n toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja on ilmoittanut, että kaikki seuran toiminta päätetään heti
Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.
Seuraamme aktiivisesti tiedoituskanavia ja viestintää miten Koronavirus tulee vaikuttamaan loppukauteen. Todennäköistä on, että kausi tulee loppumaan aikaisin. Tästä teemme uuden tiedoitteen, jos tähän päädytään.
Talven flunssa- ja kausi-influenssakauden ollessa päällä on jäähalleilla hyvä muistuttaa jokaista huolehtimaan käsihygieniasta, ahkerasta käsien pesusta ja siitä, että yskiessä suu tulee peittää hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla.
Ensi kauden B-, C- ja D-juniorit eli ikäluokat U13-U18 voivat maaliskuussa hakea tukea kauden 2020-21 jääkiekkoharrastuksen kausimaksuihin. Haku tapahtuu seurojen kautta.
Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.2. klo 17-19. Tervetuloa vauvasta vaariin nauttimaan luistelun ilosta musiikin tahtiin.
Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi.
Vapaaehtoinen "tehojää" järjestetään seuran jäsenille maanantaisin (Kellon aika tulee vaihtelemaan).
Jos jääkiekkoharrastuksen kustannukset aiheuttavat harmaita hiuksia, kannattaa ensi kauden B-, C- ja D-junioreiden perheiden olla hereillä maaliskuussa.
Talvilomalla järjestää JYP juniorit leirin E, D ja F junioreille. Kaikille näille ikäluokille leirin kesto on 2 päivää.