Ajankohtaista

Olemme saaneet alueelle vierailemaan huippu luennoitsijoita sekä järjestäneet samaan yhteyteen koulutustilaisuuden, sekä mahdollisuuden seurata Nuorten SM-Liigan huippuottelua Sport - JYP
Perjantaina 9.8. klo 18.00 alkaen Keuruun jäähallilla, tervetuloa.
Avaa ikkuna kehosi toimintaan ja hyvinvointiin Firstbeat Hyvinvointianalyysilla!
Leirillä hiotaan luistelutekniikka kuntoon ammattivalmentajien opastuksella - ilmoittaudu mukaan!
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan myös tulevalla kaudella.
Maanantaina 5.8. klo 18.00 alkaen jäähallin Soturiklubilla!
Kilpailu on tarkoitettu kaikille JYP:n taitovalmennuksen sateenvarjon alle kuuluville seuroille D1-G ikäluokissa.
"Suomi on uusi maailmanmestari, hei, maailmanmestari..." KeuPa HT onnittelee maailman parasta joukkuetta vuosimallia 2019!
Leirillä hiottiin luistelutekniikoita kuntoon sekä harjoiteltiin "mailakikkoja". Daniel Broberg oli ensimmäistä kertaa Suomessa ja tapasi sinnikkäitä ja nopeasti oppivia kiekkoilijoita. Kiitos valmentajat, osallistujat sekä järjestäjät.
Tilaisuudessa palkittiin onnistujat menneeltä kaudelta sekä jaettiin kiertopalkinnot.