Lyhyesti pelipassi/vakuutusasiat kevään osalta
Niin lapsia kuin aikuisia liikuttavat urheiluseurat ovat tärkeitä yhteiskunnallisia toimijoita. Vaikeina aikoina seurat ja joukkueet tarvitsevat nyt kaiken mahdollisen tuen toimintansa turvaamiseksi.
Seurastamme kisajäällä nähtiin 9 luistelijaa, joista 3 ensikertalaista.
Haemme tiimiimme vahvistusta valmennuspuolelle Ritti-, Tulppi- ja Harrasterymiin.
KeuPasta oli kilpailemassa 10 luistelijaa. Kilpailut toteutettiin virtuaalikilpailuina.
Koronanyrkissä todettiin, että myös muiden KSSHP:n alueen kuntien ja kaupunkien on nyt syytä suhtautua erilaisiin urheilu- ja seuratoimintoihin hyvin kriittisesti.
Kunnioita Peliä -kyselytutkimus on tarkoitettu junioriseuroissa toimiville valmentajille (vastuu-, apu- ja maalivahtivalmentajat) ja jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten huoltajille.
HUOM: Kevään 2021 hakuaikaa on aikaistettu aiemmin ilmoitetusta!
Harrastustuki on tarkoitettu alle 18 vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi.
Sunnuntaina 10.1. jatkuu toiminta Keuruun jäähallissa. Klo 10.00 luistelukoulu ja klo 11.00 kiekkokoulu.