Ajankohtaista

Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.2. klo 17-19. Tervetuloa vauvasta vaariin nauttimaan luistelun ilosta musiikin tahtiin.
Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi.
Vapaaehtoinen "tehojää" järjestetään seuran jäsenille maanantaisin (Kellon aika tulee vaihtelemaan).
Jos jääkiekkoharrastuksen kustannukset aiheuttavat harmaita hiuksia, kannattaa ensi kauden B-, C- ja D-junioreiden perheiden olla hereillä maaliskuussa.
Talvilomalla järjestää JYP juniorit leirin E, D ja F junioreille. Kaikille näille ikäluokille leirin kesto on 2 päivää.
Kunnan seuroille ja yhdistyksille edelleen jakamalla avustuksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten tai nuorten liikunnan perustoimintaa
Vaikka joukkueen ja seuran asioista tiedottaminen tapahtuu aina seuran kanavien kautta, jokainen joukkueen jäsen viestii myös omissa verkostoissaan ja kanavillaan. Sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävien onkin hyvä muistaa, että sosiaalisessa mediassa edustetaan paitsi omaa itseään, myös joukkuetta ja seuraa.
Taitokoulu starttaa ensimmäisen kerran maanantaina 13.1. Klo 17.15!
Kiitämme kannattajiamme, yhteistyökumppaneita sekä mahtavaa ”KeuPa HT perhettä” kuluneesta vuodesta. Kiitos.
Haku seurojen kautta 18.12. mennessä