Tukemaan KeuPa HT:n toimintaa?

Keupa Hockey Team ry on urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota Keurusseudun alueen asukkaille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa ja/tai taitoluistelua. Tarjoamme seurana ja joukkueina monia erilaisia keinoja tehdä yhteistyötä. Pyrimme aina löytämään molemminpuolisen hyödyn yhteistyökuvioihin.

Alla löydät muutaman vaihtoehdon, mitä tarjoamme teille. Olemme myös avoimisia kaikkeen muuhun yhteistyöhön. Lisätietoja seuran toiminnanjohtajalta tai joukkueiden johtoryhmiltä.

1) Jäähalliin jää-, laita-, pleksi- ja moduulimainokset

2) Kotisivut ja some -näkyvyys

3) Joukkueiden peli- ja lämmittelyasut

4) Pelien, leirien, turnauksien ja muiden tapahtumien "isännyys"

Vastaavasti tarjoamme teille paljon positiivista näkyvyyttä sekä pääsette kehittämään Keuruulaista jääurheilua. Lisäksi meillä on noin 300 jäsenen mahdollinen "ostajakunta"  ja 13 eri joukkueen tekemät ostohankinnat (mm. kuljetukset, ruokailut, varusteet, palkinnot, majoitukset jne.)

Myös yksityinen henkilö voi tukea tätä arvokasta juniorityötä esimerkiksi lahjoittamalla 20€ seuran tilille FI55 4762 1020 0426 26. Laita viestikenttään "juniorituki + nimi (ei pakollinen)". Halutessasi voimme julkaista isompien lahjoituksien summan ja lahjoittajan nimen kotisivuille tai somessa. Tästä ole erikseen yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Lisätietoja:

Ismo Rukkila, KeuPa HT toiminnanjohtaja