Ryhmät

9. Ei hankaloiteta toisten harjoittelua

10. Poissaoloista ilmoitetaan

TAITOLUISTELURYHMÄT

Olet tervetullut seuraamaan harjoituksiamme Keuruun jäähallin katsomoon ja tutustumaan toimintaamme. Lasten ja nuorten ryhmät K, Ritti ja Harrasreryhmä ovat yksinluisteluryhmiä.

Luko on luistelukouluryhmä yli 3-vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia luistelemaan. Lukossa tavoitteena on oppia perusluistelun alkeet leikinomaisesti sekä osallistua seuran näytöksiin. Luistelukoulu kokoontuu kerran viikossa.

Ritti on harrastajaryhmä, joissa harjoitellaan 2-3 kertaan viikossa. Osallistuminen omiin pieniin kisoihin ja näytöksiin. Oheisharjoitukset salissa tai ulkokentällä.

K on ryhmä jossa kaikki kilpailevat aktiivisesti ja harjoittelevat  4-6 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan tavoitteellisesti kaksois- ja kolmoishyppyjä sekä kilpaillaan aina sm-tasolle asti.

HARRASTERYHMÄ ON UUSI RYHMÄ: hauskaa luistimilla kerran viikossa! Ei suuria tavoitteita, mutta ei myöskään pelkkää sisiliskoliukua:-)

Yhteyshenkilö:

Eira Riihimäki 040 0728 586