Ryhmät

9. Ei hankaloiteta toisten harjoittelua

10. Poissaoloista ilmoitetaan

TAITOLUISTELURYHMÄT

Olet tervetullut seuraamaan harjoituksiamme Keuruun jäähallin katsomoon ja tutustumaan toimintaamme. Lasten ja nuorten ryhmät K1, Ritti ja Tulppi ovat yksinluisteluryhmiä.

Luko on luistelukouluryhmä yli 3-vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat oppia luistelemaan. Lukossa tavoitteena on oppia perusluistelun alkeet leikinomaisesti sekä osallistua seuran näytöksiin. Luistelukoulu kokoontuu yhden kerran viikossa. KAUSI 2016-2017 ALKAA 19.9. klo 17.15

Tulppi on jatkava luisteluryhmä, jossa ei aloiteta aivan alusta vaan kartutetaan jo hallussa olevia taitoja. Tässä hyvä ryhmä sinulle, joka haluat vielä vähän hitaampaan tahtiin opetella perusluistelua, syksyllä jäätä kaksi kertaa viikossa.

Ritti on harrastajaryhmä, joissa harjoitellaan 2-3 kertaan viikossa. Osallistuminen omiin pieniin kisoihin ja näytöksiin. Oheisharjoitukset salissa tai ulkokentällä.

K 1 on ryhmä jossa kaikki kilpailevat aktiivisesti ja harjoittelevat  4-6 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan tavoitteellisesti kaksois- ja kolmoishyppyjä sekä kilpaillaan aina sm-tasolle asti.

Aikuiset, Retro Steps, aloitti viime kaudella luistelemalla kerran viikossa. Kaipaavat joukkoonsa lisää luistelijoita: tule rohkeasti mukaan! Aloittavat su 11.9. klo 19.30

Yhteyshenkilö:

Eira Riihimäki 040 0728 586