Leijona-kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulu - Suomen suurin Leijonajoukkue

• KeuPa HT toivottaa kaikki pienet Leijonat tervetulleeksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.
  • Leijona-kiekkokoulu alkaa syyskuun puolessa välissä. Ilmoitamme myöhemmin tarkan päivämäärän.

• TERVETULOA MUKAAN KIEKKOKOULUUUN KAUDELLE 2016-2017. Jos lapsesi on kiinnostunut mukavasta harrastuksesta ja haluaa tulla kokeilemaan mukaan iloiseen porukkaan - olette enemmän kuin tervetulleita.
  • Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansioista lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.
  • Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain. Tärkeintä on pitää jäällä hauskaa ja oppia uusia asioita hyvässä porukassa.

• Ilmoittautuminen on alkanut Leijona-kiekkokouluun 2016-2017
    • Ilmoittautua voit TÄÄLTÄ
    • Uusia ohjaajia haetaan myös kiekkokouluun. Tule nauttimaan opettamisen ilosta sekä lasten onnistumisista jäälle. Koulutamme sinut tehtävään.
    • Myös ne, jotka jatkavat kiekkokoulussa, muistakaa ilmoittautua uudelleen

• Leijona-kiekkokouluun kaikki ovat tervetulleita mukaa kesken kaudenkin.

• Helpottakaa ohjaajien työtä ja kirjoita lapsesi etunimi isolla selvästi esimerkiksi maalarinteipille ja laita se kiekkokoululaisen kypärän etuosaan.

• Leijona-kiekkokoulun kausimaksut. (Päivitetty 8.8.2016)
    • Syksyn kausimaksu on 90€ (laskutetaan marraskuun aikana)
    • Kevään kausimaksu on 90€ (laskutetaan helmikuun aikana)
    • Kausimaksut sisältävät vakuutuksen, lisenssin, jäsenmaksun sekä muut kulut.

• Mitä varusteita tarvitset kiekkokouluun?
    • Tärkeimmät varusteet ovat luistimet, kypärä, maila, hanskat ja kaulasuoja.
    • Suosittelemme kuitenkin hankkimaan kaikki varusteet turvallisuuden vuoksi. Varusteita saa ostettua edullisesti käytettyinä.
  • KeuPa HT:lla on tarjota aloittavalle varustepaketti vuodeksi lainaan.
    • Tällä hetkellä kaikki varusteet ovat lainassa, mutta yksittäisiä varustekappaleita voi vielä löytyä. (Päivitetty 19.9.2016)
    • Niitä voi kysellä toiminnanjohtajalta puhelinnumerosta 040 158 9882

• Ne joilla viime kaudella oli seuran lainavarusteet eivätkä vielä ole palauttaneet niitä, tulisi palauttaa ne.
    • Lainavarusteet ovat ensisijaisesti tarkoitettu aloittaville kiekkokoululaisille.