KeuPa tulee kouluun -tapahtuma lähestyy

9.2.2018

Kutsun seuramme kaikki pelaajat ja luistelijat katsomaan Mestis ottelua Keuruun jäähalliin. Peli pelataan perjantaina 16.2. klo 18.30.

Peli on spesiaali tapahtuma (lisätietoja alla) ja toivonkin, että seuramme KAIKKI pelaajat ja luistelijat saapuvat katsomaan peliä. Laittakaa Keupan -pelipaita päälle (jos omistaa) ja tulkaa koko joukkueen voimin paikalle. Olisi mahtava nähdä teidät kaikki katsomossa yhtä aikaa kannustamassa "omia" voittoon.

Keupa tulee kouluun -tapahtuma on tänä vuonna hieman pienemmässä mittasuhteessa kouluissa. Sen takia allekirjoittanut ja seuran hallitus toivoisi meidän junioreita runsaasti katsomoon tuona iltana. Yritämme kehitellä joukkueille myös jotain arvontaa/kisaa paikan päälle.

Peliin pääsee ilmaiseksi tuttuun tapaan juniorit pelipaita päällä. Myös Keuruun koululaiset pääsevät otteluun ilmaiseksi, eli kasatkaa hyvä porukka ja tulkaa nauttimaan kiekkoviihteestä hallille.

Ps. Olisi hienoa, jos pelaajat laittaisivat myös pelipaidan kouluun päälle. Saatais hieman tunnustettua Keupa -väriä myös kouluissa.

Terveisin, Ismo Rukkila / KeuPa HT